random pictures text image random mma thailand photo random mma thailand photo random mma thailand photo

Sunday

den 5 Sep

kl 19:10

7 Kommentarer

Lat, oengagerad, glömsk och väldigt torrt på träningsfronten!

..,det är väll anledningen till att det inte blivit några inlägg alls sista tiden samt att det på träningsfronten inte hänt ett smack!!

Annars har det hänt en hel del, å nu har jag juh inte så skrivit så mycket om det för att har velat hålla detta som en träningsblogg och ingen privat dagbok…men, för att göra en väldigt lång historia kort. Träffat en tjej , Sarah, medan jag var i Thailand, som jag flyttade ihop med där nere och nu har jag valt att dra med henne på lite äventyr istället! :) Så nu har vi varit i Sverige i några veckor, Sarah åkte ner till Spanien för ett tag sen och jag åker ner dit imorgon för att hänga med henne lite där sen drar vi till hennes hemtrakter, London.

…var vi hamnar har jag inte en aning om, men planen, i väldigt stora drag, är väll att tillsammans med henne skrapa ihop lite slantar och sen dra tillbaka till Thailand och köpa nån liten söt condo med havsutsikt eller nått annat trivsamt! Men det är som sagt i väldigt stora drag! ;)

Skademässigt börjar det se iaf lite ljusare ut, revbenet verkar ok, dock har vänster knät börjat spöka, samma sorts smärta och instabilitet som jag hade i andra knät när jag slet av ledbandet!? …så vette fan. Men ska iaf försöka komma i form igen och få in lite träning i London, funderar på London Shootfighters.

…men, men, ska iaf försöka sätta igång bloggen igen, för jag har fortfarande kontakt och samarbete med Tiger så fortsätter att rapportera därifrån även fast jag inte är där i person. Sen om jag nu kommer igång med min egen träning igen blir det kanske lite “MMA i London” en stund istället!

För det vore faktiskt trevligt att komma igång igen och kanske en match eller två! :)

Inlaggt 5 Sep 2010 kl 19:10 i kategorin Allmänt

7 personer har kommenterat detta inlägg »

Kommentar #1

Monday

den 6 Sep

kl 12:26

jonas säger:

kul! fortsätt gärna skriva din blogg är en stor inspirationskälla! skönt att skadorna börjar ordna sig

Kommentar #2

Monday

den 6 Sep

kl 15:46

Andreas svarar:

Jonas: Tackar! Ah, nu har det juh inte varit mycket inspiration senaste tiden. Å skadorna har juh ordnat sig bara för att jag inte tränat! …så får se hur det går när jag kör igång lite igen! …hoppas på mer inspiration iaf! :)

Kommentar #3

Monday

den 6 Sep

kl 19:59

Alex säger:

hej Andreas,

Du är en sån inspiration, tränar hårt trots alla skador du får hela tiden. En person man kan lära mycket av. Kul och motiverande blogg.. Hoppas du fortsätter skriva när du börjat träna igen, och hoppas vägen du tar leder till det bästa!!

Ha det bäst!

Mvh

Alex

Kommentar #4

Thursday

den 9 Sep

kl 15:03

AndreasT säger:

Kul att du börjr skriva igen.

Vore kul att få höra hur träningen är i London om du kommer igång där. Skall åka på UFC 120 i London och funderar på att träna något pass när jag ändå är där. Funderade på London Shootfighters så skriv gärna någon rad om hur det är.

Fortsätt skriva

Kommentar #5

Friday

den 17 Sep

kl 13:05

Andreas svarar:

Alex: Tackar så mycket! Glad att kunna inspirera! …då gör jag ju nått iaf! ;)

Andreas T: Kommer jag helt klart göra, nu har jag fastnad i Spanien i några dagar extra pga en liten smärre missuppfattning av flygtider! lol Men kommer sticka in huvudet på London Shoot så fort jag får chansen…

Kommentar #6

Monday

den 11 Oct

kl 11:50

Pierre säger:

Om du är i London, får vi då en rapport från UFC 120?

Kommentar #7

Wednesday

den 3 Sep

kl 09:27

Muay Thai Boxning säger:

Tack för inspiration artikeln. Nu är jag tillbaka till Muay Thai träning igen.

Lämna en kommentar »