random pictures text image random mma thailand photo random mma thailand photo random mma thailand photo

Saturday

den 4 Oct

kl 16:00

6 Kommentarer

FBT Thailand BJJ & Grappling Open 2008

bjj-grappling-bangkok-open-2008-02
Fullspäckad helg som resulterade i 2st teamtroféer, 2:a plats i Gi och 1:a platsen i Nogi, samt 25+ medaljer varav dubbla guld i svartbältes och elit divisionerna.

Åter igen total dominans och det här är fjärde eventet i rad som vi lämnar med bästa team trofén!

Tyvärr så är det här också andra eventet i rad som jag missat pga skador…å de va jävligt fräsiga medaljer, hade gärna snott med mig en eller två sånna hem. Vilket jag mycket sannolikt hade gjort då mellandivisionen -75kg som jag skulle gått i inte såg så läskig ut faktiskt!

Men jag hade fullt upp iaf, hade fått ansvaret att filma. Å med 3 kameror, 3 mattor där vi ibland hade 3 matcher med team medlemmar samtidigt vart det ett satans spring och bollande med kameror till folk som stog bredvid och kunde filma.

Har laddad upp ca 50 matcher redan, för dem intresserade så hittar ni dem på http://www.youtube.com/mmathailand

En hel del bilder finns även på http://www.fightingthai.com …tyvärr tycks inte prispallbilderna vara uppe än där teamet är samlat, ganska maffig bild!

Inlaggt 4 Oct 2008 kl 16:00 i kategorin Allmänt

6 personer har kommenterat detta inlägg »

Kommentar #1

Sunday

den 5 Oct

kl 05:36

Anonymous säger:

hur går det med knät? fått in några nya rapporter från läkare eller blir det självläkning?

sen passar jag på att ställa en fråga också:
har planer på att åka ner en sväng och träna, hur mycket pengar behövs för en bra grund att stå på, låt säga att jag planerar stanna mellan ett halvår och ett år?

Kommentar #2

Sunday

den 5 Oct

kl 17:09

Roger & Mia säger:

Tja! Hur gör du för o kolla på Ufc och annan Mma här nere.. nätet verkar lite väl segt för o kunna ladda ner…

Kommentar #3

Sunday

den 5 Oct

kl 20:10

Andreas svarar:

Anonym: Knät går framåt iaf, börjar bli bättre men tränar fortfarande inte på det. Å alla jag pratat med som säger sig veta nått om knän säger “ingen operation” för den sortens knäskador. Så det är rehab som gäller!

Ang. kostnaderna, svår fråga beror helt på hur du vill leva. Kika på http://www.mmaithailand.se/trana-bo-thailand-guide …har dragit igenom de olika bas kostnaderna du kan räkna med där.

Roger & Mia: Tja, tja! Det är nätet som gäller, ibland lyckas vi streama live men annars laddar jag ner, brukar ta en dag eller två men det funkar! :)

Kommentar #4

Tuesday

den 7 Oct

kl 23:00

johan säger:

tack för svaret och så får vi hoppas att det blir bra med knät. är det lätt att få matcher där nere förresten?

Kommentar #5

Wednesday

den 8 Oct

kl 14:53

Jonte säger:

Fan, så sugen man blir. Det blir ändrade planer för mig, jag vill fightas och träna fulltid, så jag har ett jobb nu förmodligen.. ger rätt bra betalt, så när jag kommer ner kommer jag ha ungefär 150000 baht i fickan… hur pass länge gissar du att man kan stanna om man lever riktigt avancerat budget deluxe typ alá JohnFitchlevapånudlar? och hänvisa mig inte till FAQ delen nu, me wants some experience behind the answer :=)

Hoppas dina skador läker snart så du kan ge din in i lite action igen!!

Mvh Jonte

Kommentar #6

Wednesday

den 8 Oct

kl 15:50

Andreas svarar:

Johan: Ingen fara! :) Hoppas jag med! MMA matcher är rätt svårt, det är ganska sällan det finns, men muay thai är INGA problem alls. Teoretiskt sätt skulle du kunna gå varannan var tredje vecka om kroppen tillåter!

Jonte: Men öh!? FAQ har JAG skrivit med EXPERIENCE bakom svaren! ;) Men, rent teoretiskt, superbudget. Omöblerat rum på Phuket Youth Hostel 1500baht/mån. Egenhandlad mat a’la kyckling, tonfisk, ris och böner 120baht per dag, 3600baht/mån. Moppekostnader….INGET, du går! Nöjen…INGET, du pillar naveln! Träning 8000baht/mån….så,

…superbudget blir ~14.100baht i månaden! :)

Lämna en kommentar »