random pictures text image random mma thailand photo random mma thailand photo random mma thailand photo

Tuesday

den 16 Sep

kl 21:53

4 Kommentarer

Får väll sluta tjura och börja gymma då!

shrugsOk, då har jag under några veckor tyckt-synd-om-mig-själv-med-glassbunken-i-knät, men känner mig rätt klar med det! Hur som helst och vad som än händer så är det ingen “riktig” träning på en månad iaf…i bästa fall.

Så från och med igår är det seriöst gymmande på eftermiddagen som gäller, och så fort knät tillåter det, promenader och motionscykel på morgonen.

Skärpning gäller även med maten, har verkligen svullat nått så fruktansvärt sista veckorna och vågen har smygit sig upp mot 83kg igen.

Har varit ner nu två dagar i rad och gymmat medan de andra tränar och måste säga att det kliar rätt bra i både hände och fötter, men, men. Nu har jag ju iaf en chans att göra styrketräningen till en rutin igen, för om det är någon del av träningen som lidit de senaste året så är det den!

Bilden är plockad från fightingthai.com, campets fotosida. Som någon förövrigt nyligen designat om och fräschat upp…riktigt snyggt måste jag säga! ;)

Inlaggt 16 Sep 2008 kl 21:53 i kategorin Träningen

4 personer har kommenterat detta inlägg »

Kommentar #1

Tuesday

den 16 Sep

kl 23:28

King Karl säger:

Skador verkar vara en del av MMA matcher och träning. Bra att du hittar saker du kan göra istället för att titta på vad du inte kan göra. (tex gymträningen)

Du kanske även kan tänka på hur man skulle kunna fightas med ett stelt knä?

Tänk om man var handikappad från födseln med ett helt stelt knä, skulle det kunna finnas något man skulle kunna göra i en riktig fight, eller skulle man bara ge upp? Du kanske skulle kunna utveckla tekniker man kan göra med ett stelt knä? Kanske även dokumentera dessa, (du är ju duktig på att skriva och snygg webdesign) det skulle kunna vara intressant för andra med knäskador i framtiden.

Hoppas dit knä läker fort och bra.

Kommentar #2

Wednesday

den 17 Sep

kl 03:49

Jonte säger:

Men nog får du tänka som så att du ändå är i thailand, och du bor på campet, ta ett par dagar och sightsee:a lite, dra ner på stranden eller något och som sagt, du har ju ändå gymmet, du kanske kan läsa på lite extra om kost m.m som kan hjälpa dig vidare sen när knäet är bra? Andra måste ju sitta vid skolbänken och kan bara drömma om thailand och fightingkarriären! ;)

Hoppas du får ordning på knät snart!

train hard, hard, haarrrrrrrrrrrrrrrrd! ;)

Kommentar #3

Wednesday

den 17 Sep

kl 03:56

Syrran säger:

Ner på stranden med dig som Jonte säger, o sola lite i monsunregnet….

Kommentar #4

Thursday

den 18 Sep

kl 15:22

Andreas svarar:

King Karl:
Ah, tyvärr är det ju det! Hehe, nja, rätt svårt att köra med ett steln knä, iof beror det ju självfallet på HUR stelt. Men allt från fotarbete till groundgamet blir rätt lidande om benet inte går att böja ordentligt.

Men kanske dags för MMA i Paralympics? ^^

Jonte:
Sant, sant och ännu mera sant faktiskt! Du har helt rätt. :) Dock är jag inte så mkt för sightseeing och sånna där utfyktsgrejjer. Men jag har ändå fullt upp att göra med en del webbarbete åt campet.

Syrran:
Har faktiskt funderat på det, men det ar ungefär en vecka sen det var strandväder. Ska försöka få lite färg så fort det är badvänligt igen! :)

Lämna en kommentar »