random pictures text image random mma thailand photo random mma thailand photo random mma thailand photo

Tuesday

den 25 Aug

kl 19:53

5 Kommentarer

Dagens träning, morgonfys, grappling och MMA

Ok, idag ha varit fullt satans ös. Konditionen ska aldrig bli ett problem igen. Å det har börjat med “Boot Camp Fitness” klasser på morgnarna här. Som är baserat på crossfitt övningar och helt perfekt för kondition träninger när det kommer till MMA. Den hålls från 7-8 på morgon, så klockan tjöt 6:10 för att jag skulle hinna på i mig lite näring innan.

Valde kanske fel dag att köra första passet på. Dagens pass var ett test som ska hållas med en månads mellanrum för att mäta sina framsteg, å bestod av;

  • 100x 8-count bodybuilders, du börjar stående, går ner på huk, hoppar ut till en armhävnings position, gör en armhävning, stannar i upp positionen igen och hoppar ut isär med benen och tillbaka igen, sen upp på huk och avslutar med ett upphopp, det är EN rep.
  • 150st hopp från stående med knäna upp mot bröstet.
  • 150st benhäv, liggande på rygg och pendla kort med vartannat ben upp och ner i luften, 4 gånger är EN rep.
  • 150 butt drops, stå i armväningsposition, rotera runt och skjut ena benet diagonalt under dig så foten pekar uppåt och rör marken med röven, en gång åt vänster och en gång åt höger var EN rep.

Å allt det skulle göras på tid, spela igen roll hur det delades upp. Så jag körde 5x 20, 30, 30, 30 av allt. Det tog mig 38 minuter och 30 sekunder att avklara…har aldrig varit mer som en blöt disktrasa som jag var då! Men satan vilken bra träning!

Så drog hem igen runt en 8 tiden och käkade lite mer frukost och sörplade lite kaffe sen ner till grapplingen kl 9.

Vanliga uppvärmningen, sen dagens teknikserie blev en armdrag till att ta rygg å sen avsluta med en banan split. Sen kondition, å de här trodde jag skulle bli, efter morgonens bravader, min död. Vi gjorde 3×30 sprawl med skuggboxning i mellan, men till min förvåning gick det av bara farten och visst flåsade jag efter men gick utan större problem.

Avslutade med 3st 5minuters ronder rullning!

Sen eftermiddags MMA’n, började med de vanliga 3 ronder skuggning sen 3 ronder på padsen, är uppe i 5 minuters ronder igen. Sen gick vi dock ner till 3 minuter vid sparringen, blev 6st sånna. Å de första 3 mot Berneung Sakhomsin, en av thaitränarna som börjat träna MMA på heltid. Å jag är rätt övertygad om att de är de närmsta det går att komma en grottmänniska i modern tid. Har för en inte så lång tid sen varit rankad top 10 i hela landet både på Ratchadamnern Stadium och på den overalla Thailands rankningen i 140lbs viktklassen, han slår som ett godståg är ungefär like enkel att knocka som en bergsvägg och han vet inte hur man backar. Med andra ord 3 sköna ronder! ^^

Efter sparringen körde vi lite teknik, att ta sig upp till stående från guard med och utan hjälp av bur väggen.

Riktigt bra träningsdag och är inte ens i närheten av så slut som jag trodde att jag skulle vara. Målet är att köra samma i morgon med, får se hur det känns när jag vaknar! ;)

Inlaggt 25 Aug 2009 kl 19:53 i kategorin Allmänt, Dagens pass, Träningen

5 personer har kommenterat detta inlägg »

Kommentar #1

Tuesday

den 25 Aug

kl 21:14

Ogge säger:

Jag såg en del av sparringen… Det såg ut som om ni ville få varandra att somna in en stund :) Såg likadant ut när Ray tog över… Blev inte sugen på att börja sparras med mma killarna :)

Kommentar #2

Tuesday

den 25 Aug

kl 22:53

Andreas svarar:

Ogge: HAHA! lol …de du bevittnade var manlig kärlek på högsta nivå! ^^

Kommentar #3

Wednesday

den 26 Aug

kl 20:06

paul aka cykelbyxan aka dykarn säger:

fyfan, blir trött bara av att läsa vad du rör på dig..

Kommentar #4

Thursday

den 27 Aug

kl 03:04

Henke säger:

Tjena!
Kommer ned ett par veckor och tränar med er fr.o.m 14 sept.
Tänkte köpa shorts och hanskar hos er.
Vad ligger de på i pris ungefär?
Ser fram emot att köra med er!
HA det bra!
Mvh/Henke

Kommentar #5

Friday

den 28 Aug

kl 05:22

vladimir säger:

hej carnal kul att du e igång igen,kan inte du sätta en liten klippt med några av dina övningar när du kör boot camp…… När e din nästa fight??? Sköt om dig vännen :-)

Lämna en kommentar »