random pictures text image random mma thailand photo random mma thailand photo random mma thailand photo

Wednesday

den 12 Aug

kl 21:15

14 Kommentarer

Bad om en match jag riskerade att förlora, och det var precis vad jag fick!

tmt_3650Ok, hade kunnat skriva detta inlägg redan i fredags, men har dragit mig.

Å som Ogge sa kommentarerna till de tidigare inlägget, domaren stoppade matchen halvägs in i 4:e ronden efter att jag fått ett knä i bröstet, vek mig framåt och sen ett till knä i nyllet, föll till backen och domaren stoppade matchen.

Å sen ska jag börja med att citera syrran min “Nu får du se till att vinna för en gång skull”. Detta är 3:e matchen, om man räknar med smokerfighten mot jätten, som jag förlorar i rad. Det är även 3:e matchen i rad jag “borde” ha vunnit och där jag fightas och presterat under min förmåga, Men det är även, fast det är förlusten som betyder minst, en av de som svider mest.

Inga skador iaf, förutom ett sargat ego och två svullna fötter/smalben efter att ha använd dem som bollträn. Så vad hände då? Inte en jävla aning, men när jag gick in i 3:e ronder var jag färdig, helt slut, hade inte ens lite reservgas kvar i tanken, de snurrade bokstavligen när jag reste mig upp från pallen i ringhörnan. Å allt jag gjorde där efter kändes som jag gjorde i slowmotion och med samma kraft som en kaksäljande liten flickscout. Kondisen var väll inte direkt på top, men gjorde iaf 3-4 ronder på padsen följt av 3-4 ronder sparring i rad under träningen utan att va ens i närheten av så trött jag var efter 2 ronder i ringen. Nu vet jag att konditionen räcker bra mycket kortare under match å en teori jag har till den allt för snabba utbränningen är de flertalet sparkar jag valde att blocka med revbenen från början till slut! ;)

Ok, sen var det tuffare och mer rutinerat motstånd än väntat. Hade fått info om en lite äldre thai som kört en 40-nånting matcher för länge sen. Killen jag sen gick mot var 25-nånting och hade ett 60-tal matcher i ryggen. Men kollar man på bilderna från matchen ser det ut som jag spöar skiten ur en liten thaigrabb, villket jag i vissa stunder gjorde. Men var inte snabb nog att blocka hans sparkar och kunde heller inte sätta mycket emot i clinchen trots vikt och styrke övertag. Å som sagt, efter 2:a ronden hade jag inge flås och ork kvar alls. Så det gick som det gick!

Misstolka nu inte, försöker inte ursäkta mig, bara leta orsaker, och material till “att jobba/träna på” listan!

Å åter igen, denna förlust svider mer än de andra. Dock kan jag väll trösta mig med att en vinst över en tjock tuk-tuk inte hade känts mycket bättre! …dock nu inte mycket till tröst när jag fick smisk av en tältpinne! >_<

Så, nu väntar jag bara på att svullnaden och blånaden på fötterna/smalbenen ska försvinna. Sen ska jag ta med allt som känns skit med denna förlust till varje tränings, löp, gym och sparring pass. Jag säger inte att jag aldrig mer ska förlora, men jag ska fan inte förlora en enda gång till med känslan av att jag inte gjort allt jag kunnat.

tmt_3652tmt_3661tmt_3668

Fler bilder från bedrövelsen finns på fightingthai.com

Återkommer med lite mer analyser och förlust tankar, ska bara käka lite mer ostbågar, göra några fler repor till Tescos bageriavdelning och tycka synd om mig själv i några dagar till! ;)

Inlaggt 12 Aug 2009 kl 21:15 i kategorin Matcherna, Muay Thai

14 personer har kommenterat detta inlägg »

Kommentar #1

Wednesday

den 12 Aug

kl 21:47

Anders säger:

Keep fighting…det vänder snart ska du se. Arbeta på det mentala och på avslappningen i ringen så får du mera ork. =o)

Kommentar #2

Wednesday

den 12 Aug

kl 21:55

paul aka cykelbyxan aka dykarn säger:

tråkigt att höra! kanske du borde svänga förbi tex ole laursens gym(?), säger inte att de är bättre än tmt utan att det kan vara bra att se hur andra gör..

Kommentar #3

Wednesday

den 12 Aug

kl 23:19

Fredrik säger:

Som Anders säger det KOMMER att vända!!

Youre my hero!! Hoppas vi ses snart min vän, förhoppningsvis i jan! :)

Kommentar #4

Thursday

den 13 Aug

kl 00:41

Andreas svarar:

Anders: Tack! Ah, jag vet! Det står på “att jobba med listan” …men enda sättet är verkligen jobba på det…är att matcha, och matcha….och matcha! :)

Cykelbrallan: En idé! :) Funderar på att dra dit några veckor eller så i samband med någon framtida visaresa!

Fredrik: Å du min! :P JA! Kom ner för fan, komsi, komsi, komsi!

Kommentar #5

Friday

den 14 Aug

kl 01:23

Johan Åland säger:

Faan va synd!! Men det va ju faktiskt din första Thai match. Finns det möjligen nåt film klipp på det hela vore det skoj å se.
Syns i Oktober!!

Kommentar #6

Friday

den 14 Aug

kl 10:52

Hallmén säger:

Tröstäta på Tesco är ju drömmen :-)

Kommentar #7

Monday

den 17 Aug

kl 02:40

Gabbe säger:

Skit i tesco, fortsätt träna lika hårt som du gjort, the only way is up!

Kommentar #8

Monday

den 17 Aug

kl 17:29

Lillebror säger:

Sluta tyck synd om dig själv och träna istället! Du hamnar ju bara i en ond cirkeln om du ska förlora, äta skit, träna för lite, förlora, äta skit etc. SKÄRPNING!

Kommentar #9

Tuesday

den 18 Aug

kl 02:50

PG (Peter G) säger:

Du får ju för fan göra ett ryck nu slöfock, Tränade TSG med dig å ramsell när det begav sig i begynellsen. Mindre godis mer clinch:) Kul å kika hur det går för dig. Har jobbat med brorsan din, så han skvallrade så fint om din sida. Kör på peace

Kommentar #10

Friday

den 21 Aug

kl 00:48

Syrran säger:

Håller med lillebror! För en gång skull!

Kommentar #11

Friday

den 21 Aug

kl 22:40

Andreas svarar:

Ååååland: Ah, har den på film, men vet inte om jag vill lägga upp den, har redan två förluster på tuben….det får fan räcka! Ah, du kommer ner igen, fan va najs! Glöm inte Kalles Kaviar och OLW’s Ostbågar! ;)

Hallmèn: Eller hur, dem vet ju inte vad dem missar! :)

Gabbe: Ska bli! :)

Lillebror: Du är fan inte så dum som du ser ut du! …helt jävla rätt, ta dock tyck synd tonen med en nypa salt! :)

PG: OSU! Är igång igen, så dippen denna gång blev minimal!

Syrran: Inte ofta det händer va!? ;)

Kommentar #12

Saturday

den 22 Aug

kl 05:39

Johan Åland säger:

Du är en obotlig tjockis i en rippad mans kropp du :)
Kalles och OLW!! jaajaa de e därför det går som det går med svenskarna ;) haha..
Ska bli jävligt roligt att komma tillbaka å fightas lite!

Kommentar #13

Saturday

den 22 Aug

kl 08:50

Andreas svarar:

Åland: HAHAH! lol Japp, helt korrekt, jag är egentligen tjock som fan…har bara turen att jag gillar att träna! :) Kan du trycka ner en kebabrulle i fickan så kommer jag älska dig resten av mitt liv! ^^ Kommer fler av grabbarna eller blir du solo?

Kommentar #14

Saturday

den 22 Aug

kl 17:04

Johan Åland säger:

Jag kommer att komma med en ny kille som tränat 2 terminer och så kommer Markus Sundman som va me förra gången. Han kommer dock lite tidigare pga jobbet. Jonas har slitit sönder ledbanden i knät och ska på op snart.

Lämna en kommentar »